tisdag 20 oktober 2009

Lite vinteränglar

Här kommer lite höst och vintriga Änglar,med lite tjockare ullfiltskläder,det har också trillat ned lite snö på en del,håller för fullt på att sy lite jultomtar och andra julänglar,bilder kommer inom kort.

9 kommentarer:

 1. Vilka underbar änglar och tomtar.Helt underbara.Ha en skön tisdag kramizar ~~~~RITA~~~~.

  SvaraRadera
 2. Men jag säger ju - jag var säker att jag köpte en ängel av dig på Tradera! Just sådan med kransen i handen i rosa rock har jag=) Så roligt!

  SvaraRadera
 3. Åh,tack va snäll du är! :)
  Det är så roligt att sy, fast jag blir ju kluven när jag vill sy Tilda-figurer också, det är så synd att tiden ej räcker till.

  Jag har sparat dit det här inlägget för att dessa änglar var så underbara. Ibland fåre jag lust att beställa av dig eftersom jag inte hinner sy själv! Det skulle väl vara lustigt? ;)
  De med rosa kappor är min favorit men nu såg jag den beiga och tyckte att den också var superfin!

  Ska bli skoj att se dina andra figurer!
  /Kram

  SvaraRadera
 4. Du är så otroligt duktig att sy Marlene , det är så otroligt snyggt, fint och välsytt. Hoppas att de som tittar/beundrar dessa vackra dockor, vet vilket otroligt jobb du som syr, får lägga ned på dessa skapelser. Det är många timmars jobb bakom synålen. Men DU har verkligen det rätta handlaget. DUKTIGA DU!
  Har du funderat på att ställa ut dem i en affär eller annat?

  Massor av kramar från en "Tildabiten" tjej,
  Tina i Falun

  SvaraRadera
 5. Helt underbara! Dom här änglarna är en av mina absoluta favoriter som T.F har skapat, men MASSOR av pyssel innan dom är klara!

  SvaraRadera
 6. Your works are perfect! I love all of them! greetings from Poland :)

  SvaraRadera
 7. Blir så glad varje gång jag tittar in till dej.Jättefina!!

  SvaraRadera
 8. Jag håller med föregående talare. Denna bogg Marlene, gör ju att man blir så glad över dessa otroligt bedårande dockor, änglar, och andra figurer, djur, ja, allt, vad du gjort. Jag kikar in här nästan varje dag, och bara myser när jag ser dina alster och blir verkligen inspirerad. Du är så superduktig.
  kram//Tina i Falun

  SvaraRadera