måndag 20 februari 2012

PåskhönorIdag är jag hemma från min kurs,är jätteförkyld,det är många som suttit och snörvlat så nu var det min tur.Har sytt 4 st utav dessa Påskhönor, kroppen av vit frotte och benen av randigt bomullstyg.Fick med en bild på en väldigt nyfiken kisse också som alltid ska vara med när jag ska börja sy.7 kommentarer:

 1. Här har jag precis klarat av influensan sängläge i en vecka vilket inte tillhör vanligheterna
  (som tur är)..
  Jättefin påskhöna och underbara prinsessor på ärten skymtar jag i bakgrunden =O)
  Önskar dig en snabb tillfriskning!!
  Kram Majsan

  SvaraRadera
 2. Einen schönen Blog hast Du und ich schau gerne wieder rein. Vielleicht klickst Du auch mal bei mir vorbei. Würde mich freuen.
  Liebe Rosaliegrüße ∙ ∙ ♥ ♥ ∙ ∙

  SvaraRadera
 3. Seu blog é lindo.Amo seu gatinho e o galo também.
  Love,Fernanda from Brasil.

  SvaraRadera
 4. Sempre estou aqui em seu blog,tudo é muito lindo.

  SvaraRadera
 5. Feliz dia internacional da mulher (08 de março)

  Carinho de Fernanda

  SvaraRadera
 6. Vilken söt och nyfiken kisse du har =)
  påskhönorna är Jättefina..
  Krya på dig!!

  SvaraRadera
 7. Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!

  Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset! Vi hoppas att så många av er som möjligt kan komma och träffas! ÅÅÅHHHH så skoj!

  Föranmälan ska göras tillvitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god Kycklingssallad, kaffe, dryck och kaka. Kostnad 135:- Vi håller stängt på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på www.levvackert.se Kram Petra www.romantiskahem.blogspot.com och Ingela Broling www.inspirationivitt.blogspot.com

  SvaraRadera