måndag 26 november 2012

Vinteränglar


Håller på att sy lite Jultomtar och lite andra juliga figurer,denna modell på Tildaänglar är ganska fina tycker jag,i sina Ullfiltskläder.Ska vara med på en Julmarknad i Varnhems församlingshem strax utanför Skara den 8dec tillsammans med en kompis som säljer smycken,får se hur många figurer jag får ihop tills dess.
Hjärtligt Välkommna till Varnhem den 8 Dec.

7 kommentarer:

 1. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  Marina

  SvaraRadera
 2. Oi Marlene!
  Que lindos seus anjos! maravilhosos!!
  Beijo da Pri

  SvaraRadera
 3. Cudowne prace! Pisałam do Ciebie kilka dni temu komentarz, przyznając się, że ukradłam z Twojego bloga sukienkę, ale się nie ukazał, coś chyba namieszałam :-( Pozdrawiam cieplutko!!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 4. Härliga änglar du har gjort! Det är mera jobb med dem än många kan tro, har gjort några själv till en marknad som jag ska på den 6:e dec.Önskar dig lycka till 8:e dec!

  SvaraRadera
 5. Jag vet inte hur du och många andra med dig hinner och orkar göra så många tomtar, jättefina är dom! jag brukar göra en eller två, sen tröttnar jag...men stickorna går ganska flitigt året om. Önskar dig lycka till med försäljningen!
  Nanne

  SvaraRadera
 6. Jättefina tomtar som vanligt! :)
  Blev nyfiken på hur det gick på julmarknaden? Hoppas att de gick åt som smör, vilket jag gissar på!

  Kul att du gillade mitt tygtips. Väldigt billigt men mycket tyg, antar att om du köper en hel rulle så har du så det räcker ett par år. Går ju inte åt så mycket tyg till de små Tilda-figurerna.
  Jag köpte faktiskt men jag har lite andra planer så det går åt en del. Det svåra är bara att bestämma vilket tyg man ska köpa, alla är ju så himla fina.

  Önskar dig en God Jul!

  Kram Tanja

  SvaraRadera